Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Θέσεις Parking & Τρόποι Μετάβασης στην Παρέλαση

Όπως σας είναι ήδη γνωστό, ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει μετά από αρκετά χρόνια το « ΚΑΣΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ – 2010 » .

Μεταξύ άλλων το Σάββατο 06/02, θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. Η συμμετοχή του κόσμού σ’ αυτό αναμένεται να υπερβεί τα 3.500 άτομα και συνολικά πάνω από 10.000 πολίτες και επισκέπτες του Ηρακλείου θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Για να εξασφαλίσουμε την ομαλότερη και ασφαλέστερη συμμετοχή τόσο των συμμετεχόντων όσων και των θεατών της παρέλασης βασική προϋπόθεση αποτελεί η αποσυμφόρηση των κεντρικών δρόμων της πόλης από τα αυτοκίνητα.

Για το λόγο αυτό το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου από τις 13.00 και μέχρι τις 19.00, θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση στα Parking της ΔΕΠΤΑΗ :

* Πλατείας Κύπρου
* Πλατείας Ελευθερίας ( έναντι πάρκου Γεωργιάδη)
* Βίγλας
* Κομμένο Μπεντένι
* Αρχιεπισκόπου Μακαρίου
* Νικολάου Πλαστήρα
* Αγίου Γεωργίου ( Λεωφόρος Ικάρου)
* Τάλως

Επίσης όποιος επιθυμεί, τις ίδιες ώρες, μπορεί να σταθμεύει το ΙΧ αυτοκίνητο του στη Προβλήτα 5 του Λιμανιού (Καρνάγιο) απ’ όπου θα αναχωρεί Αστικό Λεωφορείο (Γραμμή Μασταμπά) κάθε 10’ Λεπτά για την Πλατεία Ελευθερία, επίσης ΔΩΡΕΑΝ.

Και για την επιστροφή, κάθε 10’ Λεπτά θα αναχωρεί Λεωφορείο (Γραμμή Μασταμπά) από την Πλατεία Ελευθερίας - Παλιό Λουνα Παρκ ( έναντι Αγάλματος Ελ.Βενιζέλου) για την Προβλήτα 5 αλλά και για την περιοχή της Χανιόπορτας ( σημείο Αφετηρίας Καρναβαλιού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου